dijous, 4 d’agost del 2016

Contes de la Ruta de la Seda

Aquest estiu us volia fer una recomanació literària: Contes de la Ruta de la Seda (Nova Casa Editorial, 2015). Aquest llibre on poder gaudir de quinze contes i llegendes d'Àsia Central, el Tibet i la Xina és un interessant recull que ens porta històries mil·lenàries que han fet les delícies d’adults i infants i desperten l’interès per l’espiritualitat, la transcendència, l’aventura i el desconegut.

Contes que arriben des de les estepes kazakhs a lloms de camells o que creuen els deserts de l'Uzbekistan descobrint els secrets dels grans khans. Tradicions que acompanyen els naixements dels infants als poblats xinesos o que il·luminen els camins dels aprenents de lama tibetans.  Llegendes que ens fan ensumar la divinitat dels àpats d'Àsia Central o que ens recorden la humanitat dels màgics dracs xinesos.

Un recull fet seguint els ensenyaments més antics dels mestres sufís que ens aconsellen: “quan hagis de triar un camí, tria el camí del cor” i  que podeu trobar a les principals llibreries de viatges (o més generals) de casa nostra: Altaïr, Guia, Ikarakorum, La Casa del Llibre, Alibri, La Ploma, Ulyssus, etc. o comprar per internet a aquest enllaç.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...