dilluns, 22 d’octubre del 2012

Hotel Asia Samarkand, a un pam del Registan

Bé, no és exactament això que dic al títol, no és un pam, però només sortir per la seva porta principal i caminar menys de cent metres, dos o tres minuts, podem gaudir de la vista de dues de les madrases que embelleixen el Registan, la plaça principal de Samarcanda. I des d'alguna de les habitacions de l'hotel podem gaudir d'altres vistes com la mesquita de Bibi Khanum que es troba també ben a prop...


L'hotel Asia Samarkand (Kosh-Havuz, 50) que forma part de la companyia Asia que té hotels a totes les principals ciutats de l'Uzbekistan, com l'Asia Bukhara, l'Asia Tashkent o l'Asia Khiva, disposa de vuitanta-cinc grans, còmodes i prou netes habitacions, una petita piscina per descansar de la xafogor per si viatgeu a l'estiu, restaurant, servei de sauna i massatges, aparcament i una botiga de souvenirs on trobar artesanies, llibres, teixits i altres possibles records...  Pel meu gust, correcte, funcional i adequat per descansar un parell de dies, però sense cap encant especial.

La seva categoria és de 3 estrelles, encara que en alguna web indiquen que és de 4 (i  sincerament comparant amb altres hotels de 4 estrelles com els que trobem a Taixkent, no arribaria, ja que és una mica justet. Per tant, crec que les 3 estrelles s'acosta més a la seva categoria "real"). Tanmateix, el gran encant de l'hotel es troba fora, la seva ubicació és excel·lent per visitar el Registan... Cal tenir present que la majoria d'hotels de les grans companyies es troben un pel allunyats d'aquest monument i de la part vella de la ciutat.



Per fer la reserva des de casa nostra no hi ha casi cap cercador hoteler, excepte Expedia, que ho permeti (i que jo tingui coneixement), ja que encara Uzbekistan és un país que no té prou interès pels grans cercadors... Altra bona possibilitat és contactar amb alguna agència uzbek per tal de fer la reserva.

Per més informació podeu consultar les opinions d'altres viatgers a Tripadvisor o visitar la web d'Asia Hotels (en castellà -amb un mínim d'informació). Les imatges que acompanyen aquesta entrada són de la web de l'hotel. I per últim, us recomano visitar la secció d'allotjament d'aquesta mateixa guia, on trobar altres propostes, o l'entrada sobre un altre allotjament a la ciutat, Bahodir B&B.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...