dijous, 20 de juny del 2013

L'Hotel Malika Classic a Samarcanda


La cadena d'hotels Malika disposa de dos hotels a la ciutat de Samarcanda, el primer d'ells és el Malika Classic (anomenat així, Classic, arrel de la construcció del Malika Prime i que cal diferenciar ja que les prestacions i preus son prou diferents). L'Hotel Malika Classic (carrer Khamraev, 37) és un hotel de 3* que disposa de 26 habitacions grans, correctes, netes i confortables i una bona atenció en anglès per part del personal de l'establiment.

Tot l'hotel respira un ambient agradable que recorda la bellesa de les construccions tradicionals uzbekes malgrat que quan arribem (com podeu veure per la foto de sota) ens semblarà un edifici extremadament sobri. Aquesta idea l'abandonarem tot just creuem la seva porta ja que tot millora...


De ben segur que us agradarà pels detalls de la decoració, per la tranquilitat que es respira durant el dia i la nit i per algunes comoditats que a vegades no son fàcils de trobar com les terrasses davant de les habitacions on poder seure a llegir o prendre un te o com la mida dels llits que es prou gran. L'esmorzar és variat: iogurt, cereals, fruites del temps (meló, síndria, raïm, pomes), formatge, salsitxes, ous, tomàquets i cogombres, pa, alguns dolços, cafè i te.

Els únics inconvenients que li puc trobar (i que crec que cal valorar) són, per una banda, la ubicació, ja que si volem arribar a peu al Registan hem de calcular una caminata de mitja hora o l'opció d'agafar taxis o busos per anar als principals llocs turístics de Samarcanda. I per una altra banda, la manca de restaurants al voltant de l'hotel per la qual cosa hem de preveure menjar pel centre o per altres zones de la ciutat.

 

Un últim apunt, com sempre personal, pel meu gust tot està massa "nou", no sé si m'explico, l'establiment està força bé i l'atenció és molt bona, però l'edifici malgrat la cura que han tingut en recuperar l'estil tradicional de les cases i edificis tradicionals de la ciutat és un xic impersonal i no té l'encant d'altres establiments de similar categoria que podem trobar a Bukharà o Khivà. Tanmateix, és una de les opcions que es poden recomanar per estar uns dies a la ciutat tenint present la seva distància a algunes zones  de monuments de Samarcanda. 

Per fer la reserva des de casa nostra ho podeu fer des de Booking  o directament contactant amb la web dels Hotels Malika o amb alguna agència uzbek.

Per més informació podeu consultar les opinions d'altres viatgers a Tripadvisor o visitar la web de Malika Hotels a Samarcanda (en anglès i rus). Les imatges que acompanyen aquesta entrada són de la web de l'hotel. I per últim, us recomano visitar la secció d'allotjament d'aquesta mateixa guia, on trobar altres propostes, o consultar les dues entrades dedicades a altres allotjaments a la ciutat com el Bahodir B&B o l'Hotel Asia Samarkand.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...