Vols a Samarcanda

Actualment no hi ha cap companyia aèria que voli directament a Samarcanda des del nostre país. Tanmateix, hi ha diferents companyies que regularment volen (ja sigui des de Madrid o des de Barcelona) fins a Taixkent, la capital de l'Uzbekistan.

A nivell de vols interiors hi ha aeroport a Taixkent, Samarcanda, Bukharà, Urgench, Termez, Nukus, Fergana, Andijan, Namangan  i Navoi. Per conèixer horari i condicions és pot consultar la web d’Uzbekistan Airways (en anglès, rus i uzbek). Per la qual cosa, per arribar a Samarcanda haurem de passar primer per Taixkent i des d'allà volar fins la nostra destinació. També cal valorar fer el recorregut entre les dues ciutats en tren, bus o cotxe.

Per fer la reserva de vols a Taixkent, us recomano personalment consultar al cercador d'eDreams ja que acostuma a oferir els millors preus, tanmateix aquests poden oscil·lar molt segons les dates de la reserva i les dates de sortida i arribada. Un altre possibilitat és consultar una agència de viatges, cal recordar que és una destinació poc habitual des de casa nostra.

De les companyies que volen fins a Taixkent podem destacar quatre:

- Uzbekistan Airways: En concret, durant els mesos d'estiu aquesta companyia uneix Madrid i Taixkent dos dies per setmana, fent una única escala tècnica (aproximadament d'una hora a Ginebra o Zuric).

- Air Baltic: Amb escala a Riga (a vegades una mica llarga) uneix Barcelona amb Taixkent. Acostuma a ésser el vol de millor preu (però cal tenir present el que he indicat anteriorment).

- Aeroflot:La companyia russa és qui disposa de més vols amb escala a Moscou.

- Turkish Airlines: Amb escala a Istanbul també ofereix bones connexions.

+ info complementària:

Per viatjar a l’Uzbekistan cal visat (i pels ciutadans espanyols no cal presentar carta d’invitació):

+ El visat es pot obtenir a l'Ambaixada de l’Uzbekistan a Espanya en Madrid (Paseo de la Castellana 45 4º D 28046 Madrid tel. 913101639 – email: consuladodeuzbekistan@gmail.com) on es poden fer aquests tràmits - acostumen a trigar entre una setmana i deu dies, però cal ésser prudents i fer-los amb força temps-.

També existeix el Consolat de l’Uzbekistan a Barcelona (actualment, només en funcions de representació institucional).

+  IMPORTANT: Si existeix Oficina Consular al país d'origen no es pot obtenir el visat a l'aeroport de Taixkent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...