dijous, 5 de març del 2015

Restaurant Staraya Arba


El restaurant Staraya Arba està situat al barri europeu de Samarcanda. Aquest restaurant conegut popularment com el "vell" Arba es troba al costat de l'Hotel Arba i és a prop d'importants llocs històrics com el mausoleu de Shahr-i-Zindah.

Disposa de dos menjadors i de diverses sales privades que ens permetran gaudir d'un ambient relaxat i tranquil per un dinar. La senzilla decoració que destaca sobre les seves parets blanques ens portarà a modestes estances dels palaus de les mil i una nits però queda compensat per la sensació de tradició oriental que s'accentua amb tota mena de guarniments típics, uns espais que irradien calidesa...

Si visiteu aquest restaurant us recomano sol·licitar un saló VIP ja que allà desprès de l'àpat podreu seure o estirar-vos en un "taptxan" a pendre un te, un cafè, un vodka o fumar en pipa...La cuina sense ser espectacular és força bona i el restaurant disposa d'una àmplia carta de gastronomia local i internacional amb més de trenta tipus d'amanaides i entrants que s'acompanyen de més de trenta segons plats. La seva especialitat és el plat "bedona", guatlles farcides. El Vell Arba també és  famós per una gran varietat de postres i deliciosos pastissos.

Adreça: Arba Hotel, Kashgari Ko'chasi, 92, telèfon: 66.998.233 6067


Pd. I si voleu saber més d'aquesta cuina us recomano llegir l'entrada "El plov, el plat nacional de l'Uzbekistan" i també "Gastronomia uzbeka".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...